Το μοναδικό
TEST DRIVE

με αποδείξεις

Toyota Hybrid Test Drive

Η Τοyota ξεκίνησε μία Ευρωπαϊκή εκστρατεία “Test Drive σε υβριδικά”, που αποδεικνύει αδιαμφισβήτητα ότι ένα Toyota Hybrid διανύει πάνω από το 40 % της διαδρομής με μηδενική κατανάλωση. Δηλαδή κινείται αποκλειστικά ηλεκτρικά! Χωρίς την παρέμβαση του οδηγού και χωρίς φόρτιση του οχήματος από εξωτερική πηγή. Μόνο με τη δική σας ενέργεια. Αυτήν την «ενέργεια» θέλουμε να καταγράψουμε. Γίνετε κι εσείς μέλος αυτής της πανευρωπαϊκής εκστρατείας και δείτε στην πράξη τι μπορεί να κάνει ένα Toyota Hybrid για σας.

7.428 οδηγοί
δοκίμασαν την τεχνολογία Toyota Hybrid στην Ελλάδα έως σήμερα στο Toyota Hybrid Proof Drive
81.979 χλμ
διανύθηκαν από την αρχή
της ενέργειας
58%
μέσος όρος διάρκειας των διαδρομών
με χρήση μόνο ηλεκτρικής ενέργειας
η αξιολόγηση της εμπειρίας
από τους οδηγούς

Οδηγήστε και εσείς ένα Toyota Hybrid σήμερα, διαπιστώστε πόσο μπορείτε να κινηθείτε αποκλειστικά με χρήση ηλεκτρικής ενέργειας και αξιολογήστε την εμπειρία σας.

Ζήστε τη συναρπαστική εμπειρία Toyota Hybrid σε 4 απλά βήματα!

1
1 Κλείστε ραντεβού με τον κοντινό σας εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο Toyota για ένα Τoyota Ηybrid Proof Drive.
2
2 Ενας ειδικός μηχανισμός που έχει τοποθετηθεί στο αυτοκίνητό σας, καταγράφει τα δεδομένα της διαδρομής σας.
3
3 Στο τέλος του Test Drive, βλέπετε το ακριβές ποσοστό της διαδρομής που έχετε διανύσει αποκλειστικά ηλεκτρικά.
4
4 Τα αποτελέσματα ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα μας και εσείς λαμβάνετε e-mail με link της διαδρομής σας, καθώς και το πιστοποιητικό “Τoyota Hybrid Proof Drive.”
Με λιγότερες εκπομπές ρύπων
Χωρίς ανάγκη φόρτισης από εξωτερική πηγή
Απόλυτα ήρεμη και απολαυστική οδήγηση
Δείτε τα tips για τέλεια Hybrid οδήγηση!

1. Επιτάχυνση

Το Toyota Hybrid επιταχύνει άμεσα. Φτάνει να πατήσετε ελάχιστα το γκάζι. Ο βενζινοκινητήρας είναι απενεργοποιημένος και το όχημα κινείται κινείται αποκλειστικά ηλεκτρικά. Αν είναι απαραίτητο, προσθέστε λίγο γκάζι για να διατηρήσει την επιθυμητή ταχύτητα. Αφήστε το αυτοκίνητό σας να κυλήσει προς τα εμπρός ελεύθερα όσο το δυνατόν συχνότερα, για να επαναφορτίσετε τη μπαταρία σας. Για να επωφεληθείτε απόλυτα από την κύλιση , βεβαιωθείτε ότι οι πιέσεις των ελαστικών είναι σωστές.

2. Πέδηση (Φρενάρισμα)

Εκμεταλλευτείτε την ολίσθηση όπου μπορείτε. Για παράδειγμα πριν από φανάρια ή διασταυρώσεις πατήστε το φρένο απαλά ήδη από αρκετή απόσταση. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να αντλήσετε το μέγιστο ηλεκτρικής ενέργειας.

3. Εκμεταλλευτείτε το δρόμο.

Προβλέποντας τις εναλλαγές του δρόμου μπορείτε να μειώσετε σημαντικά την κατανάλωση καυσίμου. Πριν από μια ανηφόρα, επιταχύνετε ελάχιστα. Έτσι θα φτάσετε εύκολα στο ανώτερο σημείο. Από εκεί (σημείο αιχμής) αφήστε το αυτοκίνητο να κυλήσει ελεύθερα στην κατηφόρα. Με ένα ελαφρύ φρενάρισμα για τον περιορισμό της ταχύτητας ανακτάτε ηλεκτρική ενέργεια για την μπαταρία σας.

4. Λειτουργία οδήγησης EV

Όταν κινείστε σε χώρους στάθμευσης, μικρούς δρόμους ή σε κυκλοφοριακή συμφόρηση, μπορείτε να μετακινείστε αποκλειστικά ηλεκτρικά, επιλέγοντας τη λειτουργία EV. Καθώς η ταχύτητα αυξάνει (πάνω από τα 50χλμ/ ώρα), ο βενζινοκινητήρας ξεκινά αυτόματα, παρέχοντας επιπλέον δύναμη.