Νέο Yaris
Hybrid e-nergy

65 μόνο αυτοκίνητα, αποκλειστικά online!

New Game.

New Rules.

Διαθέσιμο αποκλειστικά online

Δύο μοναδικές «προσωπικότητες» ενώνουν την ενέργειά τους για 65 μοναδικά αυτοκίνητα που διατίθενται αποκλειστικά online. Ήρθε η στιγμή να κάνεις δικό σου ένα από τα 65!

Το νέο Yaris Hybrid e-nergy με την μοναδική σχεδίαση και εμφάνισή του, σε συνδυασμό με την ασύγκριτη υβριδική τεχνολογία Toyota θα κάνουν κάθε σου διαδρομή σου ακόμη πιο ξεχωριστή. Πρόλαβε το δικό σου τώρα, αποκλειστικά online. Τόσο απλά!

Βήμα 1
Βήμα 1

Ολοκληρώστε την κράτηση Online

Συμπληρώνετε τη φόρμα με τα στοιχεία σας, επιλέγετε τον Εξουσιοδοτημένο Έμπορο Toyota που θα ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και καταθέτετε το ποσό κράτησης 200€. Η προκαταβολή επιστρέφεται σε περίπτωση ακύρωσης χωρίς καμία άλλη δέσμευση.

Βήμα 2
Βήμα 2

Προχωρήστε στην παραγγελία σας με τον Εξουσιοδοτημένο Έμπορο Toyota της επιλογής σας.

Επισκέπτεστε με το αποδεικτικό κράτησης την έκθεση Toyota που έχετε επιλέξει και ολοκληρώνετε τη διαδικασία παραγγελίας.

Βήμα 3
Βήμα 3

Παραλάβετε το νέο σας Yaris Hybrid e-nergy!

Τόσο απλά, ένα από τα 65 Yaris Hybrid e-nergy έγινε δικό σας! Σας ενημερώνουμε για να το παραλάβετε στην έκθεση Toyota όπου ολοκληρώσατε την παραγγελία σας.

Τιμή

18.990€ 19.790€

Προωθητικό Όφελος

800€

Δώρο αποκλειστικά Online

Σύστημα Πλοήγησης

Η ενέργεια Hybrid προς όφελός σας

  • Δύναμη 100hp με άμεση απόκριση
  • 50% κίνηση αποκλειστικά ηλεκτρικά
  • 3.9λτ. κατανάλωση (μικτός κύκλος)
  • Μηδενικά τέλη κυκλοφορίας (CO2 89γρ.)
  • Standard αυτόματο κιβώτιο e-CVT

Δυναμική εμφάνιση που μαγνητίζει

  • Ζάντες αλουμινίου 16’’ machined-face
  • Φώτα ημέρας LED & Πίσω φώτα LED
  • Προβολείς ομίχλης
  • Πίσω φιμέ τζάμια
  • Aεροτομή

Νιώστε άνετα με τον πλουσιότερο εξοπλισμό

  • Σύστημα Έξυπνης Εκκίνησης Smart Start
  • Αυτόματος διζωνικός κλιματισμός
  • Toyota Touch Multimedia με οθόνη αφής 7’’
  • Κάμερα Οπισθοπορίας
  • Cruise Control

H έκτη αίσθηση στην οδήγηση

  • Toyota Safety Sense
    • Σύστημα Αποφυγής Πρόσκρουσης
    • Ειδοποίηση Αλλαγής Λωρίδας
    • Aυτόματη λειτουργία Προβολέων
    • Σύστημα Αναγνώρισης Σημάτων Κυκλοφορίας
  • Αισθητήρες βροχής
  • Hill Assist Control
  • 7 αερόσακοι

Nέο Yaris Hybrid e-nergy.

Νιώσε την ενέργειά του… κατ’ αποκλειστικότητα!

Ευφυές, δυναμικό και γεμάτο ενέργεια! Με την ασυναγώνιστη υβριδική τεχνολογία και τον κορυφαίο εξοπλισμό του, το νέο Yaris Hybrid e-nergy κυκλοφορεί σε αποκλειστικό Bi-tone Cyan συνδυασμό και ξεχωρίζει με την παρουσία του!

0%
Σύρετε για περιστροφή

    Σημεία Υπεροχής

    Αισθητική και στιλ πoυ ανεβάζουν την διάθεσή σου

    Το μοναδικό του χρώμα και οι Cyan λεπτομέρειες στο εσωτερικό του το καθιστούν ξεχωριστό. Οι οδηγοί LED στα φώτα του, οι ζάντες αλουμινίου 16’’machined-face και η προηγμένη τεχνολογία του το κάνουν κορυφαίο.

    Μοναδική υβριδική τεχνολογία

    Απόλαυσε κάθε μέρα, οδηγώντας 50% κάθε διαδρομής αποκλειστικά ηλεκτρικά. Νιώσε άμεση απόκριση και δύναμη 100hp, χάρη στη συνδυασμένη λειτουργία ηλεκτροκινητήρα και βενζινοκινητήρα. Κινήσου με κορυφαία πραγματική κατανάλωση 3,9 λτ/100χλμ. και άφησε το ευφυές αυτόματο κιβώτιο να κάνει τις διαδρομές σου απολαυστικές!

    Απόλυτη εμπιστοσύνη με Toyota Safety Sense

    Το νέο Yaris Hybrid e-nergy διαθέτει το Toyota Safety Sense, το πιο ολοκληρωμένο Σύστημα Ενεργητικής Ασφάλειας στον κόσμο, στο βασικό εξοπλισμό του, ώστε να νιώθεις μέγιστη ασφάλεια και σιγουριά ακόμα και κάτω από τις πιο έντονες συνθήκες πίεσης.

    Συνδεθείτε στον κόσμο του Toyota Touch®

    Ένα πλήθος εκπληκτικών εφαρμογών και πληροφοριών στο χέρι σου! Άκου την αγαπημένη σου μουσική και παρέμεινε in touch με τους φίλους σου, ενώ όλη η προσοχή σου θα είναι στο δρόμο. Με standard την κάμερα οπισθοπορίας το παρκάρισμα δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο, χωρίς άγχος και εμπόδια! Κάνε τις διαδρομές σου απολαυστικές!

    Αυτή τη στιγμή υπάρχουν

    0
    0

    διαθέσιμα Yaris Hybrid e-nergy

    Και τα 65 Yaris Hybrid e-nergy έχουν βρει πλέον τον ιδιοκτήτη τους. Ετοιμάσου να τα δεις στους δρόμους σε λίγες ημέρες.

    Συχνές Ερωτήσεις

    Με 3 απλά βήματα:

    α. Κάνοντας online την κράτηση ενός από τα 65 διαθέσιμα αυτοκίνητα η οποία οριστικοποιείται με την κατάθεση του ποσού κράτησης 200€. Με την επιτυχή ολοκλήρωση της κράτησης, λαμβάνετε ένα αποδεικτικό της κράτησης που περιλαμβάνει ένα μοναδικό αριθμό κράτησης.

    β. Επικοινωνείτε κατόπιν με τον Εξουσιοδοτημένο Έμπορο Toyota που επιλέξατε στη διαδικασία της online κράτησης με τον οποίο θα προχωρήσετε σε παραγγελία του αυτοκινήτου.

    γ. Ο Εξουσιοδοτημένος Έμπορος Toyota θα σας ενημερώσει για την παραλαβή του αυτοκινήτου.

    Το Yaris Hybrid e-nergy είναι μια αποκλειστική έκδοση 65 μόνο αυτοκινήτων με κινητήρα Hybrid, μεταλλικού χρώματος Cyan Bi-tone και με τον αναλυτικό εξοπλισμό που μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα.

    Η αποκλειστική έκδοση Yaris Hybrid e-nergy διατίθεται αποκλειστικά online. Μπορείτε να δείτε το αυτοκίνητο και να μάθετε αναλυτικά για τον εξοπλισμό και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του στην παρούσα ιστοσελίδα.

    Έχοντας ολοκληρώσει την κράτησή σας online, θα απευθυνθείτε στον Εξουσιοδοτημένο Έμπορο Toyota της επιλογής σας για επιλέξετε τα αξεσουάρ που επιθυμείτε σε συνδυασμό με την παραγγελία σας.

    Η κράτησή σας θα πραγματοποιηθεί online και κατόπιν στον Εξουσιοδοτημένο Έμπορο Toyota της επιλογής σας θα εξετάσετε το ενδεχόμενο της χρηματοδότησης.
    Χρηματοδότηση Yaris Hybrid: ελάχιστη επιπλέον προκαταβολή από 0% (πλέον της online προκαταβολής 200€), 8,9% επιτόκιο (+0,6% εισφορά Ν.128/75) και χρονική διάρκεια από 12-84 ισόποσες μηνιαίες δόσεις ή πρόγραμμα balloon με ελάχιστη προκαταβολή 30% (συμπεριλαμβανομένης της online προκαταβολής 200€), 7,5% επιτόκιο (+0,6% εισφορά Ν.128/75) και χρονική διάρκεια από 36, 48 και 60 μήνες.

    Ακολουθώντας την διαδικασία που ορίζεται μετά την ολοκλήρωση της κράτησής σας online, μπορείτε στον Εξουσιοδοτημένο Έμπορο Toyota της επιλογής σας να ολοκληρώσετε την παραγγελία με τον τρόπο που επιθυμείτε, ως εταιρική ή ιδιωτική αγορά. Η επιλογή leasing δεν είναι εφικτή από τη διαδικασία.

    Ο χρόνος παράδοσης εκτιμάται εντός 60 ημερών το αργότερο, ωστόσο εξαρτάται από την ταχύτητα που θα ολοκληρώσετε τη διαδικασία της παραγγελίας, καθώς και τον τρόπο εξόφλησής της (μετρητοίς, χρηματοδότηση). Σε περίπτωση χρηματοδότησης, η όποια καθυστέρηση προκύψει από τις διαδικασίες εγκρίσεων των τραπεζών δεν αφορά την Toyota Ελλάς.

    Κατά τη διαδικασία της κράτησης online, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε τον Έμπορο με τον οποίο θα προχωρήσετε την παραγγελία σας. Σε αυτό το βήμα υπάρχει διαθέσιμη λίστα του δικτύου των Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Toyota για την επιλογή σας.

    Λόγω του περιορισμένου αριθμού των αυτοκινήτων έχει αποκλειστεί ο τρόπος πληρωμής με μεταφορά από λογαριασμό, ώστε να είναι άμεση η ενημέρωση/επιβεβαίωση κατάθεσης και αυτομάτως να γίνεται η κράτηση ενός από τα 65 αυτοκίνητα.

    Με την εμφάνιση της επιβεβαίωσης κράτησης στον Εξουσιοδοτημένο Έμπορο Toyota, η οποία σας αποστέλλεται ηλεκτρονικά όταν ολοκληρωθεί επιτυχώς η κατάθεση του ποσού κράτησης 200€, μπορείτε να προχωρήσετε με την παραγγελία σας.

    Κατά περίπτωση δύναται να είναι δεκτή η μεταβίβαση της κράτησης για συγγενείς πρώτου βαθμού, διαφοροποιώντας τα στοιχεία της παραγγελίας.

    Υπάρχει η δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας σε συνεννόηση με τον Εξουσιοδοτημένο Έμπορο Toyota όπου θα συνάψετε το συμφωνητικό παραγγελίας.

    Η ακύρωσή σας θα πραγματοποιηθεί αν εντός της περιόδου ισχύος της κράτησης (30 ημέρες) έχετε ειδοποιήσει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο customer@toyota.gr ότι επιθυμείτε να ακυρώσετε την κράτησή σας ή αν για οποιοδήποτε λόγο δεν ολοκληρωθεί η παραγγελία του αυτοκινήτου. Στις περιπτώσεις αυτές σας επιστρέφεται εξ’ ολοκλήρου το ποσό των 200€.

    Η ανώτατη λιανική τιμή 18.990€ περιλαμβάνει το αρχικό κόστος αγοράς του αυτοκινήτου 19.790€, η οποία συμπεριλαμβάνει τα έξοδα προετοιμασίας και μεταφοράς έως τις εγκαταστάσεις του Εξουσιοδοτημένου Εμπόρου Toyota, μείον την έκπτωση 800€. Τα μοναδικά έξοδα που θα είναι επιπρόσθετα αφορούν τα έξοδα έκδοσης πινακίδων. Τυχόν έξοδα που αφορούν τη χρηματοδότηση δεν αφορούν την Toyota Ελλάς.

    Το Yaris Hybrid e-nergy έχει εκπομπές ρύπων CO2 μόλις 89γρ. και συνεπώς τα τέλη κυκλοφορίας του είναι μηδενικά.

    Ημέρες: Δευτέρα-Παρασκευή,
    Ώρες: 09:00-17:00
    Επιστροφή